word je eigen energy healer

Zo eenvoudig is het!

In Zelfhulp 1 ontdek je hoe jij je eigen handen gemakkelijk kunt gebruiken om je eigen energy healer te zijn. Je leert wat je zelf kunt doen om je energie in balans te brengen en te houden en hoe je een acuut lichamelijk probleem op kunt lossen als bv. hoofdpijn, koorts of een infectie.

Zo leer je de helende kracht van je eigen handen kennen. En de fysio-filosofie van Jin Shin Jyutsu.

Verander je leven

gemakkelijk en moeiteloos

Zonder moeite leer je de basisprincipes kennen  van deze eeuwenoude helende kunst Je ontdekt hoe je eigen handen kan gebruiken om je energie te harmoniseren op alle niveaus body, mind en spirit.

Ideaal voor iedereen die een eenvoudige manier wil leren om jezelf en je dierbaren dagelijks te helpen. Je zult dit onmiddellijk in je leven integreren, zo gemakkelijk is het!

Je leert hoe je eenvoudig je emoties in balans brengt, stress oplost en meer rust en ontspanning kan krijgen. Je weet na deze cursus hoe jij je aura kan versterken, fijn als je hooggevoelig bent  Zo komt alles niet zo hard meer binnen. En je kunt jezelf eenvoudig verbinden met je eigen Levensbron en je innerlijke wijsheid.

En ik vond het altijd super fijn als ik gewoon zelf de koorts van mijn kinderen kon verlagen, hun buikpijn of misselijkheid kon oplossen en zelfs een wond kon dichten. Ik voelde me daardoor veilig en krachtig omdat je ze eigenlijk altijd kon helpen door de zachte aanraking van mijn handen. 

Eindelijk een formule om jezelf gezond en gelukkig te houden.

Hoe werkt deze cursus?

Leer helen met je eigen handen

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online cursus. Hierin vind je:

8 video’s waarin ik alles deel over de basisprincipes van deze eeuwenoude helende kunst. Hoe energie in je lichaam werkt. Hoe jij je handen gebruikt om jezelf of anderen te helen. Hoe jij blokkades en ongemakken gemakkelijk zelf oplost en je energie weer laat stromen. Hoe je eenvoudig hoofdpijn, koorts, ontstekingen, oorpijn en andere pijntjes en kwaaltjes vermindert en zelfs oplost.

4 video’s waarin ik je meeneem door de verschillende helende stromen en handposities. Zo leer je de stromen door ze te doen en voel je de heerlijke ontspanning en rust ze je brengen.
.
Werkbladen met stromen ter ondersteuning, zodat je de stromen ook visueel tot je beschikking hebt.

In 4 weken, of zo snel als jij wil, leer je:

Alles over energie en verschillende energiestromen.
Een eeuwenoude helende kunst
'Technieken' om stress, angst, blokkades los te laten.
Een ontspannen routine integreren
Je ontvangt het orginele boek van Mary Burmeister op je huisadres
Video's met een duidelijke en verdiepende uitleg.
i
Ondersteunende werkbladen
Onbeperkt toegang tot de lessen

Alles is gebaseerd op de eeuwenoude spirituele wijsheid van deze Japanse helende kunst.

Aan het einde van deze cursus

… Kun jij je eigen energie gemakkelijk in balans brengen en houden.

… Ken jij alle simpele dingetjes die jij kan doen om pijntjes en kwaaltjes op te lossen.

… Weet je ook hoe je je kinderen en anderen gemakkelijk kunt helpen als ze bv hoofdpijn, oorpijn, blaasontsteking of koorts hebben.

… Kun je jezelf en je kinderen helpen wanneer zij overprikkeld, angstig, boos gefrustreerd of verdrietig zijn.

… Ken je de geheimen van je eigen helende handen.

… Kan je blokkades en ophopingen in je energie veld oplossen en je energie laten stromen.

… Ben je je eigen energy healer

… En voel je je eenvoudig zoveel beter

Als je energie stroomt, stroomt alles in  je leven.

De cursus is 333 euro (inclusief 9% BTW)

 

Wat zeggen anderen?

‘Diepgang’

Ik vond het super fijn om het boekje samen door te nemen icm jouw sheets. Daardoor werd het allemaal veel duidelijker en kreeg het voor mij diepgang. Ook het praktijk gedeelte vond ik heel waardevol! N. Amsterdam

Super duidelijk

Super duidelijke heldere uitleg, mooie persoonlijke voorbeelden, je hebt een fijne stem!, goede opbouw, en fijn praktijkgedeelte. W. Veldhoven

‘Nog enthousiaster en blijer

Zo fijn dat ik zoveel inzichten kreeg en het zo duidelijk werd uitgelegd en dat ik er nog enthousiaster en blijer van wordt…. L. Rotterdam

Ik vond alles fijn

Ik vond alles fijn. Heel enthousiast en passievol uitgelegd en goed om met elkaar het besproken gedeelte toe te passen. J. Puttershoek

‘Ik zelf het “goud” in handen heb

Lieve Marna, onwijs bedankt dat je online zelfhulp 1 in het Nederlands gegeven hebt. Ik vond het ontzettend waardevol om te leren dat ik zelf het “goud” in handen heb om mezelf en mijn naasten te laten ervaren wat je kan doen om je gezondheid te verbeteren en te ondersteunen. Je vertelt duidelijk en rustig en ik heb door de replay niet het gevoel dat ik iets gemist heb t.o.v. de livemomenten. Daar was ik even bang voor maar ik heb ervaren dat er altijd de mogelijkheid was om mijn vragen aan je te stellen. Super fijn dat je het als een verhaal aan ons verteld. Ik heb het “niet hebben van interactie” (waarvan ik dacht dat ik dat juist fijn zou vinden) niet gemist. Het gaf juist heel veel rust. Heerlijk. R. Hengelo

Het voelde voor mij een thuiskomen.

Deze cursus is echt een aanrader als je aan jezelf wilt werken. Het voelde voor mij een thuiskomen. Ik was net een spons die alles wilde opnemen. Het is duidelijk en simpel. Duurde veels te kort, de tijd vloog voorbij. Dank je wel lieve Marna, en het belangrijkste voor mijn situatie was dat ik het terug kon kijken. Ik ben je zo dankbaar. N. Den Bosch

 

‘Wauw’

Wat je allemaal ZELF kan doen met je HANDEN! Wauw!! P. Rotterdam

 

‘The best place to find a helping hand
is at the end of ones arm.’

Mary Burmeister

Leer jezelf kennen

health, happiness, harmony

Deze Jin Shin Jyutsu zelfhulp 1 is zo opgezet dat je het meteen kunt toepassen in je eigen leven. Je leert jezelf elke dag een beetje beter kennen. Je krijgt alle tools, informatie en ondersteuning aangereikt. Heel empowering, niet alleen voor je eigen leven, maar ook voor dat van je dierbaren.

De basis en dagelijkse praktijk

A-Z alles over Jin Shin Jyutsu Zelfhulp 

Jin Shin Jyutsu fysio-filosofie

De Jin Shin Jyutsu praktijk

Verbinding met je Levensbron

Flows voor energie, vertering, loslaten en zuiveren

Praktische handposities voor kwaaltjes en pijntjes

Activeren zelfhelende vermogen

Voor wie is deze cursus?

voor zowel je eigen als je professionele praktijk

Deze online cursus is toegankelijk voor iedereen die bijzondere helende kunst wil leren toepassen in je eigen leven. Zodat je niet alleen jezelf, maar ook anderen kan helpen.

Maar ook perfect voor studenten-beoefenaars, yogadocenten, coaches en therapeuten om te integreren en te combineren.

Na deze cursus kun je moeiteloos contact maken met je eigen Levensbron en innerlijke wijsheid. En je weet hoe je je eigen zelfhelende vermogen kunt activeren en versterken.

Wil je zelf ook echt sessies gaan geven? Dan kun je besluiten om je studie uit te breiden met een 5-daagse basis Jin Shin Jyutsu cursus gegegevn door één van onze internationale docenten. Voor meer informatie hierover, kun je me even een mailtje sturen marna@marna.nu.

Nog even voorstellen…

Jin Shin Jyutsu changed my life

Hi Ik ben Marna en met veel plezier heb ik de afgelopen 17 jaar Jin Shin Jyutsu met anderen te gedeeld in mijn praktijk en online. En natuurlijk pas ik zelf deze prachtige helende kunst dagelijks toe. Hierdoor is het inmiddels deel van mijn DNA en dat van veel van de deelnemers.

Iedereen vindt wel een manier om de eenvoudige beoefening te personaliseren en te integreren in hun dagelijks leven. Persoonlijk zou ik niet weten wat ik zou doen zonder deze zelfhulp in mijn leven, die me meer dan eens gered heeft.

Al van jongs af aan was ik geïnteresseerd in alles wat we met het blote oog niet kunnen zien. Het intrigeert me mateloos! 
Als jong meisje was ik gevoelig en in mijn twintiger jaren leerde ik hoe mijn hooggevoeligheid en empathie kon gebruiken als een helende gave voor anderen en mezelf. 

In de afgelopen 20 jaar heeft Jin Shin Jyutsu deel uitgemaakt van mijn leven en dat van de mensen om mij heen. Het transformeerde mijn leven en dat van hen.

Ideaal voor iedereen die een eenvoudige manier wil leren om jezelf en je dierbaren dagelijks te helpen. Je zult dit onmiddellijk in je leven integreren, zo gemakkelijk is het!

Jin Shin Jyutsu kan je leven werkelijk transformeren en je een levensveranderende reis starten om jezelf te leren kennen (helpen).

Pin It on Pinterest

Stel je vraag hier