Get Back in Flow

krijg een energie boost 

Kleine tip and tricks voor een snelle energie boost, en het opbouwen en onderhouden van je energie, zodat jij in flow de rest van het jaar in gaat.

Allemaal kleine gewoontes en rituelen om je in flow te houden, die je moeiteloos in je dagelijks leven kan gebruiken, zonder eindeloos te mediteren of  tijd te besteden die je nu juist weinig hebt. Makkelijk en simpel.

De sessie is via zoom en je kunt de replay tot woensdagavond 7 september terugkijken.

Wat kun je doen als …

tips & tricks voor meer energie en flow

Voor als je eigenlijk nu alweer toe bent aan de volgende vakantie….

Of  je nu moeite hebt ‘weer in te komen’ na een schijnbaar eindeloze zomer.

Wellicht ga jij door een hele intensieve tijd privé dan wel op het werk. En vraagt dat heel veel van je.

Dan heb je gelukkig heb altijd je handen bij je om zelfs iets te doen. Niet alleen voor meer energie en flow, maar ook om jezelf te  helpen helen.

Hoe je dat precies kunt doen, leer je in deze gratis workshop.

‘ Man contains within himself
all that is needed for healing.’

Mary Burmeister

Hi, ik ben Marna,

owner of a longtime succesful Jin Shin Jyutsu practice

Al jong kwam ik in aanraking met de eeuwenoude Japanse helenden kunst, genoemd Jin Shin Jyutsu. Mijn tante raakte in de jaren 90 gefascineerd door deze helende kunst en heeft mij en mijn gezin meerdere malen echt uit de brand geholpen met kleine en grotere gezondheidsklachten.

Ook leerde zij me allerlei dingen die ik zelf voor mijzelf en de kinderen kon doen om bv. een koorts op te lossen voor mijn oudste dochter, een infectie te verhelpen bij mijn zoon of voor de  benauwdheid voor mijn middelste dochter.

Meer en meer ging ik dan ook vertrouwen op de helende kracht van mijn eigen handen, omdat ik gewoon voelde en zag dat het werkte.

En hoe fijn is het om slechts de zachte helende aanraking van je handen te gebruiken, waardoor er vaak geen medicijnen nodig waren en als ze wel echt nodig waren kon ik de kinderen daar soepel doorheen loodsen of de werking ervan ondersteunen.

Eerlijk… dit gun ik echt elke ouder zo!!! Het geeft zoveel rust wanneer je je kinderen in de meeste gevallen gewoon zelf kan helpen. En zij bovendien direct leren hoe zij dat voor zichzelf kunnen doen als jij er een keertje niet bij bent.

Daarom deel ik dit ook zo graag met alles en iedereen om me heen, …als ze het tenminste willen horen.

Pin It on Pinterest

Stel je vraag hier