Je holistische EHBO Kit

voor je zomervakantie met kids

Voor de eerste hulp bij ongelukjes kun je perfect je eigen helende handen gebruiken. Daarom leer je in deze workshop precies hoe je dat doet.

Ik vertel je precies wat je kunt doen voor alle pijntjes, sneetjes, onrust, vakantiestress en nog veel meer…

Je kunt de replay nog 72 uur terug kijken.

Wat kun je doen als …

eerste hulp tips & tricks voor je zomer

jullie zoon toch verbrand is ondanks jullie goeie zorgen, of gestoken door een wesp?

jullie dochter moeite heeft met de veranderingen tijdens de zomervakantie?

jullie kindje altijd misselijk is in de auto of het vliegtuig?

Of last van een oorontsteking door al het zwemmen?

Gelukkig heb je je handen altijd bij je en kun je dus altijd iets doen. Niet alleen troosten, maar ook  helpen en helen. Dit geeft zo’n enorm gevoel van rust, veiligheid, vrijheid en empowerment!

Het maakt je zomervakantie gewoon zoveel gemakkelijker en leuker.

En als moeder van nu 3 jongvolwassenen spreek ik uit eigen ervaring.

LET OP:

De tips, die in deze cursus worden gegeven, zijn niet bedoeld als vervanging van medische zorg in noodgevallen of andere medische zorg die nodig kan zijn!

 

Hi, ik ben Marna,

owner of a longtime succesful Jin Shin Jyutsu practice

Al jong kwam ik in aanraking met de eeuwenoude Japanse helende kunst, genoemd Jin Shin Jyutsu. Mijn tante raakte in de jaren 90 gefascineerd door deze helende kunst en heeft mij en mijn gezin meerdere malen echt uit de brand geholpen met kleine en grotere gezondheidsklachten.

Ook leerde zij me allerlei dingen die ik zelf voor mijzelf en de kinderen kon doen om bv. een koorts op te lossen voor mijn oudste dochter, een infectie te verhelpen bij mijn zoon of voor de  benauwdheid voor mijn middelste dochter.

Meer en meer ging ik dan ook vertrouwen op de helende kracht van mijn eigen handen, omdat ik gewoon voelde en zag dat het werkte.

En hoe fijn is het om slechts de zachte helende aanraking van je handen te gebruiken, waardoor er vaak geen medicijnen nodig waren en als ze wel echt nodig waren kon ik de kinderen daar soepel doorheen loodsen of de werking ervan ondersteunen.

Eerlijk… dit gun ik echt elke ouder zo!!! Het geeft zoveel rust wanneer je je kinderen in de meeste gevallen gewoon zelf kan helpen. En zij  bovendien direct leren hoe zij dat voor zichzelf kunnen doen als jij er een keertje niet bij bent.

Daarom deel ik dit ook zo graag met alles en iedereen om me heen, …als ze het tenminste willen horen.

Pin It on Pinterest

Stel je vraag hier