Bewust Zwanger

gratis masterclass

‘Op het fundament van de eerste 1000 dagen, vanaf 10 maanden voor de geboorte tot ongeveer 2 jaar, bouwen we de rest van ons leven verder’  -Tessa Roseboom (hoogleraar UvA)

In deze gratis masterclass leer je precies wat jij gemakkelijk kunt doen voor jezelf voor de ontwikkeling van jullie baby door de zachte aanraking van je handen.

Je kunt de replay nog 72 uur terug kijken.

Het fundamentele belang van een goed begin….

hoe jij je helende handen kunt gebruiken

Elke maand heeft je kindje andere energie nodig voor zijn of haar ontwikkeling. In deze masterclass leer het meest eenvoudige wat jij kunt doen als je zwanger bent om die maandelijks ontwikkeling te ondersteunen.

Hoe kun je ervoor zorgen dat jij jezelf ook top voelt? Helemaal als je nog volop aan het werk bent of al een lief schatje rond hebt lopen.

Hoe kun je je kindje warm verwelkomen op deze prachtige moeder aarde, zodat je kindje zich veilig en gekoesterd voelt.

Gelukkig heb je je handen altijd bij je en kun je jezelf en je baby dus moeiteloos energetische helpen en ondersteunen. 

En als moeder van nu 3 jongvolwassenen spreek ik uit eigen ervaring. En denk ik best vaak, ‘Had ik dit bewustzijn ook maar gehad tijdens de zwangerschap van mijn 2 meisjes.’

All the flowers 

of all the tomorrows

are in the seeds of today.

– Indiaas gezegde

 

Hi, ik ben Marna,

moeder van 3, 2 meisjes en een jongen

Al jong kwam ik in aanraking met de eeuwenoude Japanse helende kunst, genoemd Jin Shin Jyutsu. Mijn tante raakte in de jaren 90 gefascineerd door deze helende kunst en heeft mij en mijn gezin meerdere malen echt uit de brand geholpen met kleine en grotere gezondheidsklachten.

Ook tijdens 3 mijn zwangerschappen heeft ze me ondersteunt. Bij de eerste 2 zwangerschappen was mijn bewustzijn nog niet daar. Hierdoor ging ik alleen naar haar toe als ik heel moe was, of misselijk of last van mijn bekken. Heel inconsistent dus. Bij mijn derde was ik me gelukkig meer bewust en heb ik er voor gezorgd dat ik elke maand van de zwangerschap een sessie kreeg. 

En wat een verschil! Een verschil tijdens de zwangerschap waarin ik me superfit en fijn voelde. Terwijl ik dus al 2 kleine meisjes van 4 en 2 had rondlopen. Qua bevalling die gemakkelijk en voorspoedig verliep. En dan een Jin Shin Jyutsu baby….. Zo noemen we kindjes waarvan de moeders en de baby gedurende 7/8/9 maanden sessies hebben ontvangen.

In de masterclass zal ik er nog wat meer over delen.

Heel graag verwelkom ik je daar ♥

 

Pin It on Pinterest

Stel je vraag hier