Waarom deze 5 stromen jouw leven ook kunnen veranderen.

Ontdek in deze Gratis Masterclass waarom deze schijnbaar gemakkelijke flows van onschatbare waarde is. En je door met zachte aanraking   de transformerende effecten kunt ervaren.

Door de helende kracht van je handen helemaal te omarmen:

  • Verbeter je je energieniveau en word je kalmer dan ooit tevoren.
  • Geef jezelf en je gezin de zachtheid en helende kracht van je aanraking cadeau.
  • Voel de rust en ontspanning over je heen glijden.
  • Verbeter je immuunsysteem.
  • Verlicht eventuele emotionele en lichamelijke klachten.
  • Laat de stress van je afglijden.

Als jij je beter voelt en je energie heerlijk en vrij stroomt, transformeert je leven vanzelf en wordt alles moeitelozer.

Hi, ik ben Marna,

owner of a longtime succesful Jin Shin Jyutsu practice

Al jong kwam ik in aanraking met de eeuwenoude Japanse helende kunst, genoemd Jin Shin Jyutsu. Mijn tante raakte in de jaren 90 gefascineerd door deze helende kunst en heeft mij en mijn gezin meerdere malen echt uit de brand geholpen met kleine en grotere gezondheidsklachten.

Ook leerde zij me allerlei dingen die ik zelf voor mijzelf en de kinderen kon doen om bv. een koorts op te lossen voor mijn oudste dochter, een infectie te verhelpen bij mijn zoon of voor de  benauwdheid voor mijn middelste dochter.

Meer en meer ging ik dan ook vertrouwen op de helende kracht van mijn eigen handen, omdat ik gewoon voelde en zag dat het werkte.

En hoe fijn is het om slechts de zachte helende aanraking van je handen te gebruiken, waardoor er vaak geen medicijnen nodig waren en als ze wel echt nodig waren kon ik de kinderen daar soepel doorheen loodsen of de werking ervan ondersteunen.

Eerlijk… dit gun ik echt elke ouder zo!!! Het geeft zoveel rust wanneer je je kinderen in de meeste gevallen gewoon zelf kan helpen. En zij  bovendien direct leren hoe zij dat voor zichzelf kunnen doen als jij er een keertje niet bij bent.

Daarom deel ik dit ook zo graag met alles en iedereen om me heen, …als ze het tenminste willen horen.

Pin It on Pinterest

Stel je vraag hier