Soullight Membership

Een plek voor verbinding, groei en ontspanning.

Een plek om te mogen ontspannen in je heling, je zijn, je leven. 

Een plek om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren, en samen te ontwikkelen.

Een plek waar je je veilig voelt en verbonden met jezelf, met anderen en met de bron. 

Een plek waar je even los kan zijn van de dagelijkse beslommeringen en heel even afstand kan nemen. 

En dat dit licht en makkelijk mag zijn.

Als jij je beter voelt en je energie heerlijk en vrij stroomt, transformeert je leven vanzelf en wordt alles moeitelozer.

Hi, ik ben Marna,

Fijn dat je er bent!

Al jong kwam ik in aanraking met de eeuwenoude Japanse helende kunst, genoemd Jin Shin Jyutsu. Mijn tante raakte in de jaren 90 gefascineerd door deze helende kunst en heeft mij en mijn gezin meerdere malen echt uit de brand geholpen met kleine en grotere gezondheidsklachten. Door de sessies van haar en de zelfzorg die zij mij leerde, merkte ik dat mijn leven veranderde en ik andere keuzes ging maken. En dat ik me gewoonweg steeeds beter ging voelen.

Meer en meer ging ik dan ook vertrouwen op de helende kracht van mijn eigen handen, omdat ik gewoon voelde en zag dat het werkte. Ik ging me erin verdiepen en reisde over de hele wereld om curussen te volgen.

In 2004 startte mijn eigen praktijk en in 2005 begon ik les te geven om mijn liefde en passie voor deze prachtige helende kunst te delen met anderen.

En nu voel ik de behoefte om een community te beginnen waarin selfcare centraal staat en waar we samen een positieve impact creëren, niet alleen op onszelf, maar ook op de wereld om ons heen. Een plek voor verbinding, groei en ontspanning. Waar je jezelf mag zijn, waar we leren van elkaar en samen kunt groeien.

De afgelopen 20 jaar werkte ik vooral veel 1-op-1 met mijn klanten in mijn heerlijke Jin Shin Jyutsu praktijk in Voorburg. 

Maar ik wil meer mensen helpen te ontspannen in hun leven en vanuit daar hun beste leven te leven. Meer mensen praktische selfcare tools en beste practices bieden voor een meer health, harmonie en happiness in je leven. Met meer mensen bijzondere gesprekken voeren en elkaar zo te inspireren en voeden.

Kom erbij, als je op zoek bent naar een lichter en ontspannen leven, naar meer innerlijke rust en verbinding.

Ik zou het geweldig vinden als jij daar deel van bent!

Pin It on Pinterest

Stel je vraag hier