Wat super leuk dat je er bij bent!!

Ik kijk zo er naar uit je binnenkort te ontmoeten!

Als het goed is ontvang je binnen korte tijd inloggegevens van Kajabi, de omgeving waar dit lidmaatschap is gehuisvest. Je ontvangt waarschijnlijk 2 mailtjes, maar als het goed is hoef je maar één keer je inloggegevens in te vullen om zowel het membership als de community te zien.

Kijk er lekker alvast rond en download beide apps Kajabi en Kajabi community op je mobiel en/of Ipad.

Als je niets ontvangen heb, check dan even je spam. Heb je daar ook geen mailtje ontvangen, stuur me even een berichtje op marna@marna.nu

Ik kan niet wachten om te beginnen,

Liefs Marna

PS. Mocht je nog geen lid zijn van mijn (besloten) Facebook groep, dan nodig ik je graag hiervoor uit. Hier vind je nog veel inspiratie, informatie en extra tips & tricks. Klik hier om lid te worden.

Pin It on Pinterest

Stel je vraag hier